Cartello

Annonsering

Cartello erbjuder rikstäckande serie inom utomhusreklam & trafikreklam!

Utomhusreklam på lastbilar är ett fantastiskt sätt att synas både lokalt och regionalt som nationellt och är samtidigt en ytterst prisvärd marknadsföringskanal för företag som vill öka sin varumärkeskännedom och skapa medvetenhet om sina produkter eller tjänster.

En stor fördel med trafikreklam och reklam på lastbilar är att det ger en hög exponering och räckvidd, eftersom lastbilarna rör sig runt på vägarna hela tiden. Oavsett om en lastbil står stilla vid ett rödljus eller kör på en motorväg, finns det alltid någon som tittar på den och uppmärksammar dess budskap. Detta gör att Ert varumärke kan nå ut till en bred publik på ett mycket effektivt sätt.

Utöver hög exponering och räckvidd ger trafikreklam på lastbilar, jämförbart med tex bussreklam, utrymme för kreativitet, där företagslogotyper, slogans, och grafik kan användas på ett kreativt och övertygande sätt. Detta skapar snabbt uppmärksamhet och får Ert budskap att sticka ut från mängden!

Att välja att investera i reklam på lastbilar är också ekonomiskt fördelaktigt.  Priset är ofta betydligt lägre är andra marknadskanaler, såsom TV-reklam, Radio, online eller tryckta annonser. Lastbilsreklam som utomhusmedieskanal  är prismässigt överkomligt även för mindre företag med mindre reklambudgetar.

Låt Ert företag, genom kreativa budskap på våra lastbilar berätta Er historia genom citymiljöer, längst trafikleder och på motorvägar, över hela landet.

Vi når er publik och målgrupp över hela Sverige, eller precis där ni behöver.

Vi har Sveriges enda rikstäckande kanal för utomhusreklam!

Kontakta oss idag, så berättar vi mer om hur utomhusreklam ska fungera, på riktigt!

Scroll to Top