Cartello

Bli Partner

Som partner till Cartello, innebär det att Ni ansluter Er fordonsflotta till vårt utbud för reklamändamål.
Vi har idag nära 1000 lastbilar anslutna i Sverige.

Som speditionsföretag har Ert företag unika möjligheter att synas på vägarna och få varumärken att sticka ut från mängden.
Vårt unika och TÜV-godkända koncept för montering av utomhusreklam på lastbilar, gör det ekonomiskt och tidsmässigt möjligt att arbeta med ytorna på löpande basis.
Cartello sköter hela processen, från införsäljning till montering!

En annan fördel med att använda Era lastbilar för reklamändamål är att det ger ett professionellt intryck av Ert företag. Det visar att Ni har förmågan at tänka utanför boxen och att Ni satsar på innovativa lösningar. Det är ett bevis på att Ert företag är framåtsträvande och villigt att ta chanser genom att använda sig av nya metoder i en traditionell bransch.

Men framförallt finns det ekonomiska fördelar med att upplåta Era lastbilar för reklamändamål. Många reklam -& mediebyråer erbjuder generösa avtal för att få använda Era lastbilar som reklampelare, såväl nationellt som regionalt och lokalt.
Detta innebär en extra källa till inkomst för Ert företag.

Vårt reklamsystem kräver varken att det borras, nitas eller skruvas i underlaget – vilket medför att inga reparationer behövs i efterhand eller att underlaget blir skadat på något vis! Den dag man skulle välja att demontera reklamsystemet är ytan under lika intakt som från början.
All montering tar mindre än 30 minuter, sker av Cartello’s egna personal, på plats där Era fordon uppehåller sig, utan onödiga transporter eller stillastående i Er verksamhet.

Allt som allt är upplåtandet av Era lastbilar för reklamändamål en smart affärsstrategi.
Vårt unika system är enkelt och skapar en löpande passiv inkomst för Er verksamhet.
Så överväg vårt innovativa reklamesystem för Era fordon och ta Ert företag till nya höjder!

Kontakta oss idag – så berättar vi mer om vårt unika montagesystem – sluta kasta bort era pengar på foliering!

Varför välja Cartello:
Scroll to Top